Ylivieska Gymnastics

– YLIVIESKAN KUULAN TELINEVOIMISTELUJAOSTO –

Ylivieska Gymnastics

– YLIVIESKAN KUULAN TELINEVOIMISTELUJAOSTO –

Ylivieska Gymnastics

– YLIVIESKAN KUULAN TELINEVOIMISTELUJAOSTO –

Ylivieska Gymnastics

– YLIVIESKAN KUULAN TELINEVOIMISTELUJAOSTO –

Ylivieska Gymnastics

– YLIVIESKAN KUULAN TELINEVOIMISTELUJAOSTO –


Ilmoittaudu mukaan ryhmiin Hoikassa, jonne pääset klikkaamalla yllä olevaa kuvaa. Harrasteryhmiin ilmoittaudutaan syys- ja kevätkaudelle erikseen. Aikuinen on pääkäyttäjä ja lapsen voi ilmoittaa ryhmiin alikäyttäjänä.

Liity Kannustajiin – tuet omaa seuraasi

KPO:n Kannustajat -toiminnassa kerätään omilla ostoksilla rahaa suosikkiseuralle. Kaikki S-ryhmässä tehdyt ostokset kerryttävät oman bonuksesi ohella myös kannustamasi seuran saamaa tukea. Omaa Bonustasi kannustaminen ei vähennä. Liity siis mukaan Kannustajiin ja kerää ostoksiesi kautta tukea Ylivieska Gymnasticisille!

Liittymisohjeet

Seuramme löytyy Kannustajista nimellä:
Ylivieskan Kuula ry / telinevoimistelu.  

Varaa aika yhteistyökumppanimme LähiTapiola Pohjoisen elämänturvatapaamiseen – tue samalla seuramme toimintaa

Oletko miettinyt, onko sinun ja läheistesi turva ja vakuutusasiat kunnossa? Varaa aika LähiTapiola Pohjoisen elämänturvan asiantuntijalle. Tapaamisessa käymme läpi sinun ja perheesi elämäntilanteen turvallisuuden, terveyden ja talouden näkökulmista ja rakennamme yhdessä perheellesi sopivan ratkaisun. Elämänturvatapaaminen onnistuu LähiTapiolan Pohjoisen toimistolla tai näppärästi verkkotapaamisena kotisohvalta käsin!

Varaamalla ajan elämänturvatapaamiseen uutena LähiTapiola Pohjoisen asiakkaana olet samalla tukemassa Ylivieska Gymnasticsin telinevoimistelujaoston varainhankintaa.

Varaa aika tästä linkistä! 

Kirpparipöytä

Wanhan tavaran kirppiksellä on pöytä, sinne voi lahjoittaa myyntiin tavaraa. Varat käytetään telinevoimistelun tukemiseen. Telinevoimistelijoiden kirppispöytä on nro 100 Wanhan Tavaratalossa. Toivomme lahjoituksia erityisesti leluja, lasten kirjoja, pelejä, urheiluvälineitä, laadukkaita vaatteita, astioita, joulukoristeita jne pöytäämme.

Kirppispöydän tuotto käytetään esimerkiksi ohjaajien koulutukseen, Voikkarin päivittäistavaroiden hankkimiseen jne. Voitte viedä tavarat valmiiksi hinnoiteltuna suoraan pöytään tai antaa ne kirpputorin pitäjälle Birgitalle, joka hinnoittelee ne. Kiitos jo etukäteen lahjoituksista !

Yhteystiedot:

 • Miro Naukkarinen, valmentaja
  P. 041 3177 566
 • Hannele Salmela, jaoston pj
  P. 044 5896 012
 • ylivieskagymnastics@gmail.com

Saat meidät kiinni myös viestillä:

 
  HUOM! Tähdellä *) merkityt kohdat ovat pakollisia.


  Jaa somessa: