Ylivieska Gymnastics

– YLIVIESKAN KUULAN TELINEVOIMISTELUJAOSTO –

Ylivieska Gymnastics

– YLIVIESKAN KUULAN TELINEVOIMISTELUJAOSTO –

Ylivieska Gymnastics

– YLIVIESKAN KUULAN TELINEVOIMISTELUJAOSTO –

Ylivieska Gymnastics

– YLIVIESKAN KUULAN TELINEVOIMISTELUJAOSTO –

Ylivieska Gymnastics

– YLIVIESKAN KUULAN TELINEVOIMISTELUJAOSTO –


Ilmoittaudu mukaan ryhmiin Hoikassa, jonne pääset klikkaamalla yllä olevaa kuvaa. Harrasteryhmiin ilmoittaudutaan syys- ja kevätkaudelle erikseen. Aikuinen on pääkäyttäjä ja lapsen voi ilmoittaa ryhmiin alikäyttäjänä.

Harrasteryhmät 2021-2022

Tästä näet kaikki telinevoimistelujaoston harrasteryhmät perustietoineen yhdellä silmäyksellä. Jokaisella ryhmällä on myös oma infosivunsa, johon pääset valikon kautta.

Harrasteryhmät toimivat syksyllä 16.8. – 28.11. (vko 33-47) ja keväällä 10.1. – 24.4 (vko 2-16)

 

HARRASTERYHMÄT; ILMOITTAUDU MUKAAN

Harrasteryhmät starttaavat seuraavasti:
 • H1 Hurrikaanit yli 8v pojat, Su 12-13:00
 • H2 Taifuunit 5-7v pojat, Su 13-14:00
 • H3 Pionit 5-8v tytöt, La 15:45-16:45
 • H4 Kielot 8-10v tytöt, La 16:45-17:45
 • H5 Daaliat Yli 11v tytöt, Su 17:45-18:45 (korjattu aika)
 • H6 Iirikset 5-7v tytöt, ma 17:15-18:15
 • Telinetenavat 2-3v, Ke 16:45-17-15
 • Tempputenavat 4-5v, Ma 16:30-17:15
 • Aikuiset Ke 19:15-20:45 ja Su 10:30-12:00 (jatko ja alkeet)
 • Seniorit, aika ja ryhmä varmistuvat myöhemmin.

KAIKEN IKÄISILLE MUKAVAA LIIKUNTAA! ILMOITTAUDU MUKAAN!

 • Seniorit / Hannu
 • Aikuiset / Miro

 VAPAATA TEMPPUILUA, ei ilmoittautumista!

 • OpenGym / Vaihtuvat ohjaajat

MUUTA TIETOA HARRASTERYHMIEN TOIMINNASTA:

Harrasteryhmissä harjoitellaan yhden kerran viikossa ja opitaan voimistelun perustaitoja. Harrasteryhmistä on mahdollisuus siirtyä myös harrastekilparyhmään. Harrasteryhmät käyttävät kaikkia telinevoimistelutelineitä harjoituksissaan.

Yhteydenpito vanhempiin ja huoltajiin tapahtuu pääosin WhatsAppin välityksellä. Mikäli huoltajalla on kysyttävää hän voi kysyä asioita yksityisviestillä. Vältämme pitkiä keskusteluja ryhmissä, jotta tärkeät viestit tulisi luettua. Ryhmän valmentaja luo WhatsApp-ryhmän ja ylläpitää sitä.

Harrasteryhmissä hinnat syys- ja kevätkaudelle on erikseen. Voit ilmoittautua suoraan myös kevätkaudelle varmistaaksesi paikan. Peruuttamisen on tapahduttava kaksi viikkoa ennen ryhmän aloitusta. Seuran jäsenmaksu Laskutetaan erikseen ylivieskan kuulan toimesta, mutta näkyy suoraan ryhmän hinnassa.

Kausimaksua ei palauteta eikä maksua voi jättää maksamatta mikäli voimistelija lopettaa harrastuksen kesken kauden. Harrasteryhmissä kaksi ensimmäistä kertaa ovat harrastajille kokeilukertoja, minkä jälkeen maksukuitti kausimaksuista on näytettävä ohjaajalle. Jos harrastaja on ilmoittautunut suoraan jatkamaan kevätkaudelle ja haluaa perua ilmoittautumisen, tulee peruutus tehdä kaksi viikkoa ennen kevätkauden aloitusta.

Kaikki ryhmien voimistelijat ja vanhemmat ovat sitoutuneet noudattamaan jaoston laatimia pelisääntöjä ja käytäntöjä. Voimistelijat noudattavat myös oman ryhmän laatimia pelisääntöjä. Kaikki ovat myös velvoitettuja osallistumaan jaoston tai seuran järjestämiin talkoisiin, varainhankintoihin ja jaoston järjestämiin tapahtumiin. Talkoovastuullinen on velvollinen estyessään järjestämään sijaisen tai viime kädessä osallistumaan jollain muulla keinoin. Kaikkia velvoitetaan, koska jaoston toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin ja kaikkia tarvitaan kuormituksen jakamiseksi. Sitoutumisella taataan maksujen kohtuullisuus; kokonaiskuluja ei ole reilua kattaa kausimaksuilla, jotta jokaisella olisi mahdollisuus harrastaa telinevoimistelua. Tämän vuoksi talkootyö on tärkeää.

Harrasteryhmiin otetaan 15 – 20 voimistelijaa ja maksua ei palauteta mikäli voimistelija lopettaa harrastuksen kesken kauden. Terveydellisten syiden vuoksi voimistelun lopettaessa ei maksuja palauteta.

Yhteystiedot:

 • Miro Naukkarinen, valmentaja
  P. 041 3177 566
 • Hannele Salmela, jaoston pj
  P. 044 5896 012
 • ylivieskagymnastics@gmail.com

Saat meidät kiinni myös viestillä:

 
  HUOM! Tähdellä *) merkityt kohdat ovat pakollisia.


  Jaa somessa: