Ylivieska Gymnastics

– YLIVIESKAN KUULAN TELINEVOIMISTELUJAOSTO –

Ylivieska Gymnastics

– YLIVIESKAN KUULAN TELINEVOIMISTELUJAOSTO –

Ylivieska Gymnastics

– YLIVIESKAN KUULAN TELINEVOIMISTELUJAOSTO –

Harrasteryhmät 2019–2020

KAIKKI telinevoimisteluryhmät ovat tauolla TOISTAISEKSI. Odottelemme lisätietoa ja ilmoittelemme teille. Nautitaan nyt ulkoilusta ja perheen kanssa olemisesta.

 

 

Tästä näet kaikki telinevoimistelujaoston harrasteryhmät perustietoineen yhdellä silmäyksellä. Jokaisella ryhmällä on myös oma infosivunsa, johon pääset valikon kautta.

Ryhmät / harjoitusajat / ohjaajat: 

HARRASTERYHMÄT 

POIKIEN RYHMÄT

 • P1 ( 5 – 7 v.) / su 12.45 – 13.45 / Miro
 • P 2 ( 8 – 10 v.) / su 13.45 – 14.45 / Miro
 • ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

 MUKAVAA MENOA PERHEEN PIENIMMILLE!

PERHEEN YHTEISTÄ LIIKUNTAA!

KAIKEN IKÄISILLE MUKAVAA LIIKUNTAA!

 VAPAATA TEMPPUILUA

 • OpenGym / la 13 – 15 / Miro

MUUTA TIETOA HARRASTERYHMIEN TOIMINNASTA:

Harrasteryhmissä harjoitellaan yhden kerran viikossa ja opitaan voimistelun perustaitoja. Harrasteryhmistä on mahdollisuus siirtyä myös harrastekilparyhmään. Harrasteryhmät käyttävät kaikkia telinevoimistelutelineitä harjoituksissaan.

Yhteydenpito vanhempiin ja huoltajiin tapahtuu pääosin WhatsAppin välityksellä. Mikäli huoltajalla on kysyttävää hän voi kysyä asioita yksityisviestillä. Vältämme pitkiä keskusteluja ryhmissä, jotta tärkeät viestit tulisi luettua. Ryhmän valmentaja luo WhatsApp-rymän ja ylläpitää sitä.

Kausimaksua ei palauteta eikä maksua voi jättää maksamatta mikäli voimistelija lopettaa harrastuksen kesken kauden. Harrasteryhmässä voit kokeilla yhden kerran, jonka jälkeen kausimaksusta tulee olla kuitti mukana.

Lisäksi seuran toiminnassa mukana olevat henkilöt ovat velvollisia osallistumaan joihinkin seuran talkoisiin, joilla kerätään varoja seuran pyörittämiseen (palkat, vuokrat ym. kulut) sekä telineiden hankintaan ja korjauksiin.

Harrasteryhmiin otetaan 15 – 20 voimistelijaa ja maksua ei palauteta mikäli voimistelija lopettaa harrastuksen kesken kauden. Mikäli lopettamisen syy on terveydellinen ja se voidaan todentaa lääkärintodistuksella, palautetaan rahasta osa. 

Telinevoimistelujaosto Facebookissa

Yhteystiedot:

 • Miro Naukkarinen, valmentaja
  P. 041 3177 566
 • Hannele Salmela, jaoston pj
  P. 044 5896 012
 • ylivieskagymnastics@gmail.com

Saat meidät kiinni myös viestillä:

 
HUOM! Tähdellä *) merkityt kohdat ovat pakollisia.


Jaa somessa: