Ylivieska Gymnastics

– YLIVIESKAN KUULAN TELINEVOIMISTELUJAOSTO –

Ylivieska Gymnastics

– YLIVIESKAN KUULAN TELINEVOIMISTELUJAOSTO –

Ylivieska Gymnastics

– YLIVIESKAN KUULAN TELINEVOIMISTELUJAOSTO –

Voimistelijan opas

ervetuloa mukaan toimintaamme! Näistä seuran säännöistä voimistelijalle on hyvä aloittaa:

 

 1. Tervehdin ohjaajaa ja kavereita Voikkariin saapuessani
 2. Saavun harjoituksiin ajallaan
 3. Omalla toiminnallani yritän mahdollistaa meille kaikille mukavan liikuntaharrastuksen ja kannustan kavereitani
 4. Myönteinen asenne auttaa oppimaan uusia asioita
 5. Ryhmän jokainen jäsen on samanarvoinen ja jokainen on hyvä jossain
 6. Kuuntelen ohjaajan ohjeita ja toimin niiden mukaan
 7. Ilmoitan tunnin ohjaajalle epäkohdista tai mahdollisista vaaratilanteista
 8. Autan kaveria ja ohjaajia tarvittaessa telineiden ja patjojen siirtelyssä
 9. Käyttäydyn reilusti ryhmäkavereitani kohtaan myös vapaa-ajalla
 10. Huolehdin omista varusteistani

 

Kilpatelinevoimistelijan ja – huoltajan muistilista:

 Kilparyhmiin valitut voimistelijat sitoutuvat harjoitteluun seuraavan 10,5  kk:n ajan. Kilparyhmät harjoittelevat tehokkaasti ja monipuolisesti 3 – 5 kertaa viikossa, 7 – 11.30 h/ vko,  Tämän harjoittelumäärän vuoksi on hyvä, ettei lapsella/ nuorella ole muita aikaa vieviä harrastuksia, vaan hän jaksaa harjoitella päätoimisesti telinevoimistelua. Näiden ryhmien harjoittelu tähtää kilpailuihin, joita on syyskaudella 4-5 ja keväällä 4 – 6. Kilparyhmissä harjoitteleva on sitoutunut näihin kilpailuihin. Kilpailumaksu on n. 35 e/ kilpailu.  Näistä ryhmistä ei voi olla pois, muutoin kuin esim. sairauden vuoksi (esim. kavereiden syntymäpäivät ym. eivät ole sopiva syy olla pois treeneistä) 

Yhteydenpito vanhempiin ja huoltajiin tapahtuu pääosin WhatsAppin välityksellä. Mikäli huoltajalla on kysyttävää hän voi kysyä asioita yksityisviestillä. Vältämme pitkiä keskusteluja ryhmissä, jotta tärkeät viestit tulisi luettua. Ryhmän valmentaja luo WhatsApp-rymän ja ylläpitää sitä.

 Huoltajan tehtävä on tutustua Voimisteluliiton nettisivuihin sekä kisapalvelun toimintaan. Samoin kisailmoittautumiset kisoihin tulee hoitaa ajoissa ja ohjeiden mukaisesti. Kilparyhmien toiminnasta vastaa Nina Hietanen. Yhteydenotot pääosin mailitse kilpateline.ylivieska@gmail.com

Kisailmoittautumisista vastaa Niina Nisula. Yhteydenotot pääosin mailitse niina.nisula@gmail.com

 Kausimaksua ( vko 33/19 – vko 26/ 20) ei palauteta eikä sen maksamista voi keskeyttää mikäli voimistelija lopettaa harrastuksen kesken kauden. Mikäli lopettamisen syy on terveydellinen ja se voidaan todentaa lääkärintodistuksella voimistelijalla on yhden kuukauden omavastuu ja sen jälkeen kahdesta seuraavasta kuukaudesta tulee maksaa 50 %. Mikäli näiden kuukausien jälkeen voimistelija ei voi terveydellisistä syistä jatkaa, tulee hänen kuitenkin maksaa 30 % kuukausimaksusta.

 Muistattehan perheessä keskustella asiasta, sillä lapsen/ nuoren mukana koko perhe sitoutuu tähän harjoittelu- ja kilpailumäärään. 

 Lisäksi seuran toiminnassa mukana olevat henkilöt ovat velvollisia osallistumaan joihinkin seuran talkoisiin, joilla kerätään varoja seuran pyörittämiseen (palkat, vuokrat ym. kulut) sekä telineiden hankintaan ja korjauksiin. Lapselle tulee  hankkia Voimisteluliiton kilpailulisenssi ja hänellä tulee olla voimassa oleva tapaturmavakuutus, joka kattaa sekä harjoittelu- että kilpailutoiminnan.

 E-luokkaan oikeutettuja tuomareita seuralla on vain yksi, joten jos johonkin e-luokan kisaan ei saada tuomaria ja joudumme maksamaan tuomarisakon, jotta saadaan tuomari, maksavat e-luokan voimistelijat lisämaksun 5 e.

 

Telinevoimistelujaosto Facebookissa

Yhteystiedot:

 • Miro Naukkarinen, valmentaja
  P. 041 3177 566
 • Hannele Salmela, jaoston pj
  P. 044 5896 012
 • ylivieskagymnastics@gmail.com

Saat meidät kiinni myös viestillä:

 
HUOM! Tähdellä *) merkityt kohdat ovat pakollisia.


Jaa somessa: