Ylivieska Gymnastics

– YLIVIESKAN KUULAN TELINEVOIMISTELUJAOSTO –

Ylivieska Gymnastics

– YLIVIESKAN KUULAN TELINEVOIMISTELUJAOSTO –

Ylivieska Gymnastics

– YLIVIESKAN KUULAN TELINEVOIMISTELUJAOSTO –

Ylivieska Gymnastics

– YLIVIESKAN KUULAN TELINEVOIMISTELUJAOSTO –

Ylivieska Gymnastics

– YLIVIESKAN KUULAN TELINEVOIMISTELUJAOSTO –


Ilmoittaudu mukaan ryhmiin Hoikassa, jonne pääset klikkaamalla yllä olevaa kuvaa. Harrasteryhmiin ilmoittaudutaan syys- ja kevätkaudelle erikseen. Aikuinen on pääkäyttäjä ja lapsen voi ilmoittaa ryhmiin alikäyttäjänä.

Kilparyhmät 2022–2023

Tältä sivulta näet infoa kilparyhmistä, jokaisella kilparyhmällä on oma välilehti, josta näet tarkemmin tietoa ryhmistä.

Kilparyhmiin valitut voimistelijat sitoutuvat harjoitteluun seuraavan 10,5  kk:n ajan. Kilparyhmät harjoittelevat tehokkaasti ja monipuolisesti 3 – 5 kertaa viikossa, 7 – 11.30 h/ vko,  Tämän harjoittelumäärän vuoksi on hyvä, ettei lapsella/ nuorella ole muita aikaa vieviä harrastuksia, vaan hän jaksaa harjoitella päätoimisesti telinevoimistelua. Näiden ryhmien harjoittelu tähtää kilpailuihin, joita on syyskaudella 4-5 ja keväällä 4 – 6. Kilparyhmissä harjoitteleva on sitoutunut näihin kilpailuihin. Kilpailumaksu on n. 40 e/ kilpailu.  Näistä ryhmistä ei voi olla pois, muutoin kuin esim. sairauden vuoksi (esim. kavereiden syntymäpäivät ym. eivät ole sopiva syy olla pois treeneistä)

Tyttöjen Kilparyhmät:

 • Timantit (kutsuryhmä) 5krt/vko
 • Safiirit 4krt/vko
 • Kvartsit 3krt/vko
 • Rubiinit (esikilparyhmä) 3krt/vko

  ILMOITTAUDU MUKAAN!

  MUUTA TIETO KILPARYHMISTÄ

  Yhteydenpito vanhempiin ja huoltajiin tapahtuu pääosin WhatsAppin välityksellä. Mikäli huoltajalla on kysyttävää hän voi kysyä asioita yksityisviestillä. Vältämme pitkiä keskusteluja ryhmissä, jotta tärkeät viestit tulisi luettua. Ryhmän valmentaja luo WhatsApp-ryhmän ja ylläpitää sitä.

  Huoltajan tehtävä on tutustua Voimisteluliiton nettisivuihin sekä kisapalvelun toimintaan. Samoin kisailmoittautumiset kisoihin tulee hoitaa ajoissa ja ohjeiden mukaisesti. Kilparyhmien toiminnasta vastaa Nina Hietanen. Yhteydenotot pääosin mailitse kilpateline.ylivieska@gmail.com

  Kisailmoittautumisista vastaa Kirsi Viitamaa. Yhteydenotot pääosin mailitse: ilmovoikka@gmail.com

  Kilparyhmässä olet tehnyt päätöksen ryhmään ja valmennukseen sitoutumisesta. Kausimaksuja ei palauteta, jos lopetat kesken kauden vaan kuluvan kauden loppuosa on maksetttava (syys- tai kevätkausi). Maksua ei voi jättää maksamatta! Kilparyhmissä lääkärintodistuksella voimistelijalla on yhden kuukauden omavastuu ja sen jälkeen kahdesta seuraavasta kuukaudesta 50% maksusta. Mikäli näiden kuukausien jälkeen voimistelija ei voi terveydellisistä syistä jatkaa, tulee hänen maksaa 30% maksusta toimintakauden loppuun saakka. Kilparyhmissä osallistumisen voi perua kaksi viikkoa ennen ryhmien alkua. Peruutukset s.postiosoitteeseen kilpateline.ylivieska@gmail.com . Maksamatta jättäminen ei ole peruutus!!

  Muistattehan perheessä keskustella asiasta, sillä lapsen/ nuoren mukana koko perhe sitoutuu tähän harjoittelu- ja kilpailumäärään. 

  Kaikki ryhmien voimistelijat ja vanhemmat ovat sitoutuneet noudattamaan jaoston laatimia pelisääntöjä ja käytäntöjä. Voimistelijat noudattavat myös oman ryhmän laatimia pelisääntöjä. Kaikki ovat myös velvoitettuja osallistumaan jaoston tai seuran järjestämiin talkoisiin ja varainhankintoihin, jaoston järjestämiin tapahtumiin, Voikkari-salin siivoukseen ja kunnossapitoon.
  Kilpailevalla voimistelijalla tulee olla voimassa tapaturmavakuutus joka kattaa sekä harjoittelun että kilpailemisen. Kilpailevalla voimistelijalle on myös hankittava kauden alussa voimisteluliiton kilpailulisenssi.

  E-luokkaan oikeutettuja tuomareita seuralla on vain yksi, joten jos johonkin e-luokan kisaan ei saada tuomaria ja joudumme maksamaan tuomarisakon, jotta saadaan tuomari, maksavat e-luokan voimistelijat lisämaksun 5 e.

  Pidätämme oikeuden muuttaa ryhmien treenipäiviä sekä treeniaikoja tarpeen vaatiessa, näissä tilanteissa lopettaminen ei ole peruste kausimaksujen palauttamiselle.

   

  Yhteystiedot:

  • Miro Naukkarinen, valmentaja
   P. 041 3177 566
  • Hannele Salmela, jaoston pj
   P. 044 5896 012
  • ylivieskagymnastics@gmail.com

  Saat meidät kiinni myös viestillä:

   

   HUOM! Tähdellä *) merkityt kohdat ovat pakollisia.

   Jaa somessa: