Ylivieska Gymnastics

– YLIVIESKAN KUULAN TELINEVOIMISTELUJAOSTO –

Ylivieska Gymnastics

– YLIVIESKAN KUULAN TELINEVOIMISTELUJAOSTO –

Ylivieska Gymnastics

– YLIVIESKAN KUULAN TELINEVOIMISTELUJAOSTO –

Kilparyhmät 2019–2020

KAIKKI telinevoimisteluryhmät ovat tauolla TOISTAISEKSI. Odottelemme lisätietoa ja ilmoittelemme teille. Nautitaan nyt ulkoilusta ja perheen kanssa olemisesta.

Tältä sivulta näet kaikki telinevoimistelujaoston kilparyhmät perustietoineen yhdellä silmäyksellä. Jokaisella ryhmällä on myös oma infosivunsa, johon pääset valikon kautta.

KOTITREENIÄ!

 https://www.youtube.com/watch?v=YBWRCi6uuCA

 https://www.youtube.com/watch?v=ski_ucXS9Wo

 https://www.youtube.com/watch?v=qjVrvQQKNZ8

Käytä omaa harkintaa, mitä tee, missä teet ja mitä välineitä käytät! Valmentajat eivät ota vastuuta tapaturmista, joten muistathan huomioida oman taitotasosi!

 

TYTTÖJEN KILPAILUT KEVÄÄLLÄ 2020

17.4. Kalajoki
25.4. Isokyrö
8.- 10.5. Voimisteluliiton mestaruuskisat Helsinki ( ei kaikille, kilpailijat valitaan kisatulosten perusteella)
16. – 17.5. Ylivieska (myös harrasteryhmien kevätnäytös samalla)
5.-7.6. Voimistelupäivät Kuopio ( erilliset talkoot lähtijöille)

 

 Kilparyhmät / harjoitusajat / ohjaajat: 

 • Safiirit / ma 18.45 – 21 / Ninni, ti 17.45 – 20 / Sergey, to 18.45 – 20.45 / Sergey, pe 16.15 – 18.15 / Sergey, su 14.45 – 17.45 Sergey & Miro
 • Kvartsit / ma 18.45 – 21 / Sergey, ti 16.15 – 17.45 / Miro, pe 18.15-20 / Sergey, su 15 – 17 / Ninni
 • Ametistit / ma 17 – 18.45 / Aada K. & Vilma, to 17.30 – 19 / Miro & Sergey
 • Beryllit / ke 16.30  – 18.15 / Fiina & Vilma, su 13 – 14.45 / Sergey
 • Poikien kilpa / ti 17.45 – 19.45 / Miro, to 19 – 20.45 / Miro, la 16.30 – 18.15 / Miro, su 10.45 – 12.45 / Sergey &Miro, (ti ja to Sergey käytettävissä myös)
 • Poikien harrastekilpa / to 16.15 – 17.45 / Miro & Sergey, la 11 – 13 / Miro

 

MUUTA TIETO KILPA- JA HARRASTEKILPARYHMISTÄ

Kilparyhmiin valitut voimistelijat sitoutuvat harjoitteluun seuraavan 10,5  kk:n ajan. Kilparyhmät harjoittelevat tehokkaasti ja monipuolisesti 3 – 5 kertaa viikossa, 7 – 11.30 h/ vko,  Tämän harjoittelumäärän vuoksi on hyvä, ettei lapsella/ nuorella ole muita aikaa vieviä harrastuksia, vaan hän jaksaa harjoitella päätoimisesti telinevoimistelua. Näiden ryhmien harjoittelu tähtää kilpailuihin, joita on syyskaudella 4-5 ja keväällä 4 – 6. Kilparyhmissä harjoitteleva on sitoutunut näihin kilpailuihin. Kilpailumaksu on n. 35 e/ kilpailu.  Näistä ryhmistä ei voi olla pois, muutoin kuin esim. sairauden vuoksi (esim. kavereiden syntymäpäivät ym. eivät ole sopiva syy olla pois treeneistä) 

Yhteydenpito vanhempiin ja huoltajiin tapahtuu pääosin WhatsAppin välityksellä. Mikäli huoltajalla on kysyttävää hän voi kysyä asioita yksityisviestillä. Vältämme pitkiä keskusteluja ryhmissä, jotta tärkeät viestit tulisi luettua. Ryhmän valmentaja luo WhatsApp-rymän ja ylläpitää sitä.

Huoltajan tehtävä on tutustua Voimisteluliiton nettisivuihin sekä kisapalvelun toimintaan. Samoin kisailmoittautumiset kisoihin tulee hoitaa ajoissa ja ohjeiden mukaisesti. Kilparyhmien toiminnasta vastaa Nina Hietanen. Yhteydenotot pääosin mailitse kilpateline.ylivieska@gmail.com

Kisailmoittautumisista vastaa Niina Nisula. Yhteydenotot pääosin mailitse niina.nisula@gmail.com

Kausimaksua ( vko 33/19 – vko 26/ 20) ei palauteta eikä sen maksamista voi keskeyttää mikäli voimistelija lopettaa harrastuksen kesken kauden. Mikäli lopettamisen syy on terveydellinen ja se voidaan todentaa lääkärintodistuksella voimistelijalla on yhden kuukauden omavastuu ja sen jälkeen kahdesta seuraavasta kuukaudesta tulee maksaa 50 %. Mikäli näiden kuukausien jälkeen voimistelija ei voi terveydellisistä syistä jatkaa, tulee hänen kuitenkin maksaa 30 % kuukausimaksusta.

Muistattehan perheessä keskustella asiasta, sillä lapsen/ nuoren mukana koko perhe sitoutuu tähän harjoittelu- ja kilpailumäärään. 

Lisäksi seuran toiminnassa mukana olevat henkilöt ovat velvollisia osallistumaan joihinkin seuran talkoisiin, joilla kerätään varoja seuran pyörittämiseen (palkat, vuokrat ym. kulut) sekä telineiden hankintaan ja korjauksiin. Lapselle tulee  hankkia Voimisteluliiton kilpailulisenssi ja hänellä tulee olla voimassa oleva tapaturmavakuutus, joka kattaa sekä harjoittelu- että kilpailutoiminnan.

E-luokkaan oikeutettuja tuomareita seuralla on vain yksi, joten jos johonkin e-luokan kisaan ei saada tuomaria ja joudumme maksamaan tuomarisakon, jotta saadaan tuomari, maksavat e-luokan voimistelijat lisämaksun 5 e.

Harrastekilparyhmät, harjoittelevat kaksi – kolma kertaa viikossa ja näihin ryhmiin valitut lapset ja nuoret voivat joko vain harrastaa telinevoimistelua tai myös kilpailla. Ryhmään sitoudutaan 9  – 9,5 kk:n ajaksi. 

Harrastekilparyhmissä harjoittelu ei ole  niin tavoitteellista kuin kilparyhmissä, mutta ryhmissä käydään läpi voimistelumerkkejä ja kilpailusarjoja, mikä puolestaan mahdollistaa kilpailuihin osallistumisen. Mikäli lapsi haluaa kilpailla hänelle tulee ostaa Voimisteluliiton kilpailulisenssi. Harrastusta varten lapsella tulee olla voimassa oleva tapaturmavakuutus, joka kattaa mahdollisesti myös kilpailutoiminnan. Tästä ryhmästä voi hakea myös kilparyhmään.

Kausimaksua ( vko 36/19 – vko 23/ 20) ei palauteta eikä sen maksamista voi keskeyttää mikäli voimistelija lopettaa harrastuksen kesken kauden. Mikäli lopettamisen syy on terveydellinen ja se voidaan todentaa lääkärintodistuksella voimistelijalla on yhden kuukauden omavastuu ja sen jälkeen kahdesta seuraavasta kuukaudesta tulee maksaa 50 %. Mikäli näiden kuukausien jälkeen voimistelija ei voi terveydellisistä syistä jatkaa, tulee hänen kuitenkin maksaa 30 % kuukausimaksusta.

Mikäli 3 x/ vko treenaavaa lapsi haluaa kauden lopussa jatkaa harjoitteluaan vielä neljän viikon ajan, maksaa hän näistä lisäviikoista 40 e. ( Ei koske Kvarseja eikä Safiireita).

Yhteydenpito vanhempiin ja huoltajiin tapahtuu pääosin WhatsAppin välityksellä. Mikäli huoltajalla on kysyttävää hän voi kysyä asioita yksityisviestillä. Vältämme pitkiä keskusteluja ryhmissä, jotta tärkeät viestit tulisi luettua. Ryhmän valmentaja luo WhatsApp-rymän ja ylläpitää sitä.

Lisäksi seuran toiminnassa mukana olevat henkilöt ovat velvollisia osallistumaan joihinkin seuran talkoisiin, joilla kerätään varoja seuran pyörittämiseen (palkat, vuokrat ym. kulut) sekä telineiden hankintaan ja korjauksiin.

Ilmoittaudu mukaan: kilpateline.ylivieska@gmai.com

 

Telinevoimistelujaosto Facebookissa

Yhteystiedot:

 • Miro Naukkarinen, valmentaja
  P. 041 3177 566
 • Hannele Salmela, jaoston pj
  P. 044 5896 012
 • ylivieskagymnastics@gmail.com

Saat meidät kiinni myös viestillä:

 
HUOM! Tähdellä *) merkityt kohdat ovat pakollisia.


Jaa somessa: