Ylivieska Gymnastics

– YLIVIESKAN KUULAN TELINEVOIMISTELUJAOSTO –

Ylivieska Gymnastics

– YLIVIESKAN KUULAN TELINEVOIMISTELUJAOSTO –

Ylivieska Gymnastics

– YLIVIESKAN KUULAN TELINEVOIMISTELUJAOSTO –

Ylivieska Gymnastics

– YLIVIESKAN KUULAN TELINEVOIMISTELUJAOSTO –

Ylivieska Gymnastics

– YLIVIESKAN KUULAN TELINEVOIMISTELUJAOSTO –


Ilmoittaudu mukaan ryhmiin Hoikassa, jonne pääset klikkaamalla yllä olevaa kuvaa. Harrasteryhmiin ilmoittaudutaan syys- ja kevätkaudelle erikseen. Aikuinen on pääkäyttäjä ja lapsen voi ilmoittaa ryhmiin alikäyttäjänä.

Kisaohjeet!

Kisanetissä ilmoitetaan aina aikataulu lämmittelylle, kilpailulle ja palkintojenjaolle.

Esimerkki.

B-luokkan luokkakilpailut, kisa 9:00-11:30. lämmittely 30min ennen kilpailun alkua, nimetyssä paikassa.

Tämä tarkoittaa sitä että paikalla on oltava ennen 8:30, koska kello 8.30 alkaa lämmittely. Suosittelemme tuomaan voimistelijan paikalle jo kello 8:00 Silloin ehtii käydä vessassa, ostaa/ syödä evästä. Kisoihin tullaan aina aikaisessa, ei koskaan myöhässä! 

Tarkemmin kisanetin käytöstä löydät meidän nettisivujen välilehdestä kisapalvelut

Yleistä

-Voimistelija/vanhempi vastaa siitä, että hänellä on kaikki varusteet mukana kisoissa. Remmit, lämsät, juomapullo, eväät, kisa-asu, alu-asu ja muut tarvittavat. Sekä on lukenut kisanetistä ohjeet kisojen aikataulusta sekä muun informaation kisoja koskien.

-Voimistelijalla pitää olla hiukset niin hyvin kiinni, ettei niitä tarvitse korjata kisasuorituksen aikana. Hiusten tai puvun korjaamisesta kisasarjan aikana,  Vähentävät tuomarit 0,1 pistettä/joka kerta kun voimistelija korjaa pukua tai hiuksia.

-Kisoissa myös tulee käyttäytyä hienosti ja voimistelullisesti, suurten tunteenpurkausten näyttäminen kisoissa ei ole urheilullista. Suurella tunteenpurkauksella tarkoitetaan esimerkiksi hallissa huutamista tai vaikkapa puomilta suutuspäissään juoksua pukuhuoneeseen, tiputtuaan puomilta. Sarjat tehdään aina loppuun.

-Voimistelijoiden jotka ovat alle 12 vuotiaita, eivät saa käyttää kisoissa lainkaan meikkiä. 12 vuotta täyttäneetkin vain kevyesti.

-Vain nappimaiset korvakorut ovat sallittuja kisoissa, mitään muita koruja kisoissa ei saa käyttää! Hiuksissa saa käyttää kevyesti kimalletta.

-Voimistelijalla on kisoissa päällään joko lämmittelyvaatteet tai kilpapuku. kilpapuvun alta ei saa näkyä alusvaatteita, eli kisoissa mennään joko ilman tai sitten ihonvärisen alus-asun kanssa. Shortseja ei saa kisoissa käyttää puvun päällä! vain puvun väritykseen ja teemaan sopivat pitkät ihonmyötäiset housut ovat sallittu, ja silloinkaan puvun teema ei saa missään kohti katketa. Esimerkiksi kuvioinnin tulee jatkua loppuun asti.

Kisa-alueella toimiminen

-Kisa-alueelle vanhempien tulo on kielletty, vain lisenssin maksaneet voimistelijat, tuomarit, valmentajat ja kisojen toimihenkilöt sallitaan kisa-alueella.

-Pisteitä tai mitään muuta, ei saa mennä koskaan tiedustelemaan tuomareilta.

Kisa-alueelle ei tuoda omia puhelimia pisteiden tarkastelua varten! jokaisen tuomariparin vieressä on pisteidennäyttäjä sitä varten. Eikä pukuhuoneeseen livahdeta katselemaan puhelinta kisojen aikana! Voimistelijalla on kaikki tarvikkeensa mukana kisa-alueella, ainoastaan vessassa saa käydä, jos se on kisojen aikana mahdollista.

-Valmentajan sekä voimistelijan tulee olla kisapaikalla koko kisojen ajan, kotia ei saa lähteä ennenkuin palkintojenjako on suoritettu.

Kilpailujen palkittavat luokat

-Luokkakilpailussa palkitaan 10 eniten pisteitä saanutta voimistelijaa, tulos lasketaan yhteen kaikkien telineiden loppupisteistä.

-Seurakilpailussa lasketaan joka seuran kolmen parhaan voimistelijan pisteet joka telineeltä.

Muuta

-Ilmoittautumisen voi perua ilman maksua ilmoittautumisajan puitteissa. Myöhemmin tapahtuvista peruutuksista (jälki-ilmo ja sen jälkeiset peruutukset) vaaditaan lääkärintodistus (hoitajan, kouluterveydenhoitajan todistus kelpaa myös). Tällöin perimme 15€ peruutusmaksun. Jos voimistelija jättää osallistumatta kilpailuun perumatta ilmoittautumistaan tai ilman todistusta, peritään koko osallistumismaksu. Todistus tulee toimittaa 7 vuorokauden kuluessa järjestävälle seuralle.

-Myöhässä kisoihin ilmoittautumisesta järjestävä seura perii ilmoittautumisen tuplana. (jälki-ilmoittautuminen)

 

 

 

 

Yhteystiedot:

 • Miro Naukkarinen, valmentaja
  P. 041 3177 566
 • Hannele Salmela, jaoston pj
  P. 044 5896 012
 • ylivieskagymnastics@gmail.com

Saat meidät kiinni myös viestillä:

 

  HUOM! Tähdellä *) merkityt kohdat ovat pakollisia.

  Jaa somessa: