Ylivieska Gymnastics

– YLIVIESKAN KUULAN TELINEVOIMISTELUJAOSTO –

Ylivieska Gymnastics

– YLIVIESKAN KUULAN TELINEVOIMISTELUJAOSTO –

Ylivieska Gymnastics

– YLIVIESKAN KUULAN TELINEVOIMISTELUJAOSTO –

Ohjeet huoltajille

 •    Lapsen harrastaessa voimistelua seurassamme myös huoltaja sitoutuu samalla itsekin mukaan seuran toimintaan.
 • Toiminta pitää sisällään sekä huoltajan että voimistelijan velvollisuuden osallistua tapahtumien, leirien tai kilpailujen järjestämiseen.
 • Tehtävät määritellään eri toimikuntien kautta ja näistä talkootehtävistä ilmoitetaan jojoen kautta omaan ryhmään. Harrasteryhmät saavat talkooinfon muuta kautta (whatsapp).
 • Jokaisella ryhmällä on joukkueenjohtaja (jojo), jonka tehtävänä on viestittää mahdollisista talkoista (yllä mainitut tapahtumat), aikatauluista ja ryhmälle määrätyistä tehtävistä ryhmälleen.
 • Huoltajan tulee seurata whatsapp-ryhmää ja kuitata viestit luetuiksi. Mikäli talkoo – tai muu aikataulu ei sovi, huoltajilla on velvollisuus hankkia tehtävään sijainen tai mikäli tämä ei yrityksistä huolimatta onnistu, huoltajan on mahdollisuus kysyä korvaava tehtävä kyseisiä talkoita varten.
 • Huoltajan velvollisuus on ilmoittaa, mikäli lapsi/nuori ei pääse harjoituksiin!
 • Lapsen harjoitusmaksu tulee olla maksettuna ajoissa! Kilpailevan voimistelija lisenssi tulee olla hankittuna ajoissa. Ohjeet löytyvät KILPAILUIHIN ILMOITTAUTUMINEN-linkistä!
 • Lapsella tulee olla voimassa oleva vapaa-ajan tapaturmavakuutus, joka kattaa tarvittaessa myös kilpaurheilutoiminnan.
 • Kilpailuihin ilmoittaudutaan, kun whatsapp-ryhmässä ilmoitetaan kisa- ja ilmoittautumispäivät. Ohjeet löydät VOIMISTELIJAN OPPAASTA, kohdasta KISOIHIN ILMOITTAUTUMINEN: 
 • Kilpailuaikataulut löydätte Suomen Voimisteluliiton sivuilta osoitteesta www.voimistelu.fi/kalenteri.  Voimisteluliiton palvelusta, https://kisanet.fi/#/, voi seurata ilmoittautuneita, aikatauluja sekä kisasta saatuja pisteitä ja tuloksia. Muistattehan ilmoittautua kisoihin ajoissa (whatsapp-ryhmässä kerrotaan ajankohdat), vastuu ajallaan ilmoittautumisesta on voimistelijalla ja huoltajalla. Jälki-ilmoittautuminen maksaa huomattavasti enemmän.
 • Huoltaja ei puutu kisojen aikana valmentajien työhön tai tuomareiden päätöksiin.
 • Huoltaja antaa palautetta reilusti ja avoimesti valmentajien/joukkueenjohtajien kesken, jotta toimintaa voidaan kehittää paremmaksi.

 

Lisää tietoa kisoista, niissä toimimisesta, harjoittelusta ja yhteistyöstä:

 • Urheilijaksi kasvaminen
 • Vahempien pelisäännöt:  

  – Huolehdin lapseni harjoituksiin ajoissa, asiallisesti pukeutuneena ja hyvin syöneenä ja nukkuneena. Terveellistä välipalaa mukaan, jos on pitkät treenit

  – Ilmoitan ohjaajalle/valmentajalle lapsen poissaolosta

  – Kannustan lastani ja olen kiinnostunut hänen tekemisestään, iloitsen pienistäkin onnistumisista. 

  – Asetan lapselleni rajat ja opetan käytöstavat

  – En vertaa lastani muihin voimistelijoihin, jokainen kehittyy omalla ajallaan. Laji vaatii pitkäjänteistä työtä.

  – Annan ohjaajan ohjata ja tehdä urheilun sisäisen kasvatustyön. Annan työrauhan ohjata

  – Muistan ilmoittaa ohjaajalle/valmentajalle lapsen mahdollisesta sairaudesta tai erityispiirteestä

  – En arvostele ohjaajaa/valmentajaa/tuomaria lapsen kuullen. Annan palautteen asiallisesti harjoituksen/kilpailun jälkeen valmentajalle tai suoraan jaostoon. Keskustelen epäselvissä asioissa valmentajan/ohjaajan kanssa.

  – Osallistun parhaani mukaan jaoston/seuran talkoisiin tai muihin varainhankintatapahtumiin. Sitoudun noudattamaan jaoston/seuran sääntöjä ja käytäntöjä. Vastaan palautekyselyyn auttaakseni jaoston kehitystyössä.

   

   Voimistelijan pelisäännöt

   – Kunnioitan ja sitoudun noudattamaan jaoston ja ryhmän yhdessä laatimia sääntöjä ja käytäntöjä

  – Tulen ajoissa treeneihin. Odotan harjoitusten alkua pukuhuoneessa tai eteisessä. En mene telineille tai harjoitusalueelle ilman ohjaajan/valmentajan lupaa

  – Jätän vaatteet ja kengät siististi niille kuuluville paikoille. Muistan huolehtia omat tavarani lähtiessäni mukaan.

  – Olen asianmukaisesti varustautunut. Pitkä tukka kiinni, korut ja kellot pois, purkat/karkit kotiin ja oma vesipullo mukana.

  – Kuuntelen valmentajaa ja keskityn treenaamiseen ohjeitten mukaan välttyäkseni loukkaantumiselta.

  – Teen aina parhaani. Aina ei voi onnistua, mutta sitten kun onnistun, se tuntuu hyvältä. Olen iloinen toisten onnistumisista ja kannustan myös voimistelukavereitani.

  – Käyttäydyn hyvin ja kunnioitan muita 

  – Noudatan ohjeita ja terveellisiä elämäntapoja. Muistan syödä ja nukkua riittävästi, jotta jaksan treenata ja kehittyä voimistelussa.

  – Huolehdin omista ja Voikkarin varusteista sekä välineistä. Siivoan aina jälkeni. Käytän magnesiumia järkevästi enkä sotke sillä. Voikkari on voimistelijoita varten ja sen viihtyvyyteen vaikutamme itse omalla tekemisellämme.

 • Huolehdin maksut ajallaan. Ongelmatilanteissa yhteys: telinelaskutus@gmail.com

Yhteystiedot:

 • Miro Naukkarinen, valmentaja
  P. 041 3177 566
 • Hannele Salmela, jaoston pj
  P. 044 5896 012
 • ylivieskagymnastics@gmail.com

Saat meidät kiinni myös viestillä:

 
HUOM! Tähdellä *) merkityt kohdat ovat pakollisia.


Jaa somessa: